Zavolejte (+420) 777 801 718
 

Blog o hubnutí a zdravé výživě

Blog o hubnutí a zdravé výživě

Název fotografie

Děti a sport

Mají děti sportovat? Jak a v jakém prostředí mají sportovat? S kým? Jak často? Mají se ve sportu specializovat? Máme spoustu otázek a spoustu odpovědí.
18.2.2019
více
Název fotografie

Svačiny určitě ano, ale doma připravené!

Než začnu kázat pravdy a poučovat vás o tom, jak je prospěšné dělat dětem domácí zdravé svačiny, chtěla bych vám alespoň zhruba nastínit, jak to chodí u nás doma. Nesleduji tím nic jiného než vás povzbudit, abyste neztráceli jako rodiče nervy a vytrvali ve své snaze, ač to někdy vypadá jako opravdu marný boj.
18.3.2018
více
Dětská obezita a životní styl v číslech...

Dětská obezita a životní styl v číslech...

Zdroj: http://www.hbsc.upol.cz/

Tento článek je výzvou pro každého, kdo jej začne číst. A jen ti nejvytrvalejší jej dočtou do konce. Nedá se ale nic dělat. Neustále slýcháme, že je na světě stále více obézních lidí a bohužel i dětí. Mladí lidé málo sportují a všeobecně se málo hýbou. Většinu času tráví vsedě ve škole, doma u televize a počítačů, s mobilem v ruce. Veřejnost tyto obecné pravdy zná. Ale ví také, jak moc je situace vážná?? Pro lepší názornost jsem se rozhodla podložit výše uvedená obecná tvrzení čísly.
15.1.2018
více
Zdravé stravování u dětí - jde to?

Zdravé stravování u dětí - jde to?

Zdravá strava u dětí je v posledních pár letech velmi oblíbené téma. Řada odborníků a projektů nám rodičům radí, jak by se měly naše dětí stravovat. Doma i ve škole. Myslím, že většina rodičů, kteří se o toto téma opravdu zajímají, přesně ví, nebo alespoň tuší, jaké druhy potravin jsou zdravé nebo alespoň nezávadné. Sledujeme množství chemických přísad, čerstvost, zemi původu, postupy zpracování potravin, pravidelnost denních dávek jídla. Víme o důležitosti snídaní a svačin, snažíme se dodržovat pitný režim
1.1.2018
více
Přijďte se poradit v otázkách zdravého hubnutí osobně, nebo využijte naši e-poradnu.